Bright Lights, Big City
Door: Sieghart
Blijf op de hoogte en volg Sieghart
02 November 2006 | Australië, Sydney
Hello!
Dinsdagavond ben ik uit het landelijke Barmera vertrokken richting Adelaide.
Alwaar ik woensdagochtend om 5u met Andrew, een lokale touroperator naar Melbourne vertrokken ben.
Hij had mij een goedkope lift aangeboden, zodoende ik geen dure tour moest boeken.
Andrews bedrijf http://www.vividadventures.com.au/ biedt fotografische tours in Australie aan. Hadden we dus iets om over te praten.
Woensdag na de middag reeds in Melbourne aangekomen. Wat een schok na Barmera. Melbourne is verschrikkelijk groot voor Australische normen, 4miljoen inwoners) en is vooral heel uitgespreid.
Hier gebruik ik even een citaat van Joris (vriend en Melbourne-kenner): "Melbourne is als een land eigenlijk."
De eerste indruk is een goede, dus dat beloofd. Er is een grote etnische verscheidenheid te vinden, doch lijkt het alsof samenleven in harmonie geen utopie blijkt te zijn. Het kan, Belgie!
Later meer, eerst wat meer gaan ontdekken.
Dinsdag is een nationale feestdag in Australie, het is namelijk Melbourne Cup dan.
Dat wil zeggen dat het hele land/eiland/continent hier platligt omdat er in Melbourne paardenrennen zijn.
De vooravond is vooral gekend voor zijn enorm gevarieerd aanbod in allerlei feestjes, dus daar zullen we dan toch maar in anticiperen, me dunkt.
En we doen dat in stijl (voor de kenners) :
Het heeft 5 jaar geduurd, maar dan nu toch weer samen back to back on the decks ladies and gents, please give it up for number 6 and 7 in the world Sasha and John Digweed!!!
Wat betreft fotos:
mijn site http://www.sieghart.boomknuffelaar.nl blijkt dan af en toe toch nog te werken.
Indien niet, nieuw opgezet speciaal voor jullie:
en nee, ik ben geen Flickr...
een uitgebreide groet,
Uw broer, zoon, stoeipoes, minaar, vriend of droom
Sieghart
15 November 2006 - 20:04
Vrouw:
man, ga je het daar nog lang rekken of wanneer kom je nu eindelijk trug naar het belgenlandje en je vrouw en kinderen..? ik denk aan een 4e kind.. -
28 November 2006 - 19:22
Nicole En Lut:
Wij zijn juist terug uit Madagaskar en zijn dus een tijdje afwezig geweest.
Je zit dus in Melbourne? Daar hebben we vele vriendinnen.
Zoals ze beloofd heeft kan je altijd beroep doen op Lorraine Little die jullie kan helpen (voor werk of zo).