Planten, planten, planten
Door: Sieghart
Blijf op de hoogte en volg Sieghart
08 Januari 2006 | Australië, Sydney
We zijn dus via Byron Bay naar Gympie gereisd om bomen te gaan planten.
Even een korte omschrijving van het werk:
Om 03u15 opstaan, om 04u00 vertrekken naar het veld, daar om 05u00 aankomen en beginnen met planten. Planten wil zeggen een gordel om uw heupen en schouders, met daaraan 4 bakken met elks 40 planten, 160 bomen dus. dan met een schup in de hand langs een zandrij lopen en om de 2 meter een boom planten. Per bak van 40 krijgt ge ocharme 2dollar. De truc is dus om niet gewoon te wandelen, maar te gaaaan!
De hitte en het bukken maakt het allemaal nog wat erger. De eerste dag ocharme 60dollar verdient ( 40 eur) voor 4u.
Maar...
Vanaf de volgende dag ging het al wat vlotter, en heb ik 2400 bomen gepland, 120dollar.
Vandaag weer 2640 bomen, dus het gaat wel goed.
Hard werk blijft het sowieso, maar dat vind ik nog wel eens goed, omdat mijn spieren dan nog eens gebruitk worden.
Later meer, het internet is hier verschrikkelijk duur.
Marleen VDP, als ik terugkom ben ik in zo'n goeie conditie, dat ikzelf de spits wel zal zijn,
en by the way, ik wacht nog steeds op Nieuwjaarsverslagen van veeel mensen.
en joris, ik zal er voor gaan zelle, seg ej!
Voor iedereen een prettige dag nog, en tot ziens :)
Sieghart
x
08 Januari 2006 - 09:06
Vettige Moniqueske:
Blij te horen dat die massa aan spieren eindelijk eens goed gebruikt worden he Sieg!! heb altidj al gevonden dat ge er meer mee moest doen en meer kon uithalen :)
Blijve gaaaan en loewpeuu!!! -
08 Januari 2006 - 10:21
Joske:
En wa zijn wij?
da ze het geweten hebben ginder!
komaan zené!!!! -
09 Januari 2006 - 15:42
Hanne:
Dat vind ik nu eens ongelooflijk taai werk! Maar wel iets voor u! Enjoy it! -
09 Januari 2006 - 16:25
Billie Boullet:
Goe hét weirke joenge der weurde nen echte vent van! Goe hard spare en me wa sjans kunde a ge thuiskomt mijn frituur over pakke. Tot dan veel plezier, profiteert van u nog niet vettig haar en strakke spieren! Keep on tripping! -
09 Januari 2006 - 17:46
Wimmeke:
Ik kan hier toch niet ontbreken zeker he jeanetten? Ge weet het Sieghart, kloetzakske 1600 boomkes planten das just 20 rotte dollars maar nondekloete, een klein fritje met vleessaus en mayonaise en ne ribster das just 4! Love You -
11 Januari 2006 - 12:41
Julie C:
G A A N E N B L I J V E N G A A A A N !!!!!
kiss x