De 4 in 1 Multifunctional
Door: Sieghart
Blijf op de hoogte en volg Sieghart
06 Augustus 2006 | Australië, Sydney
Deze keer een iets positiever bericht. En hopelijk ook eentje met wat minder taal- en typfouten...
De afgelopen is er gewerkt en gewerkt!
Momenteel kuis ik nog verder bij het leger, en daarnaast werk ik in het weekend ook een nacht in de wasserij. Dat is 12u lakens, handoeken en kussenslopen vouwen. En dan na 3u slaap terug gaan kuisen...
Verder wordt er ook af en toe nog horecawerk gedaan, twee weken geleden voor de Holiday Inn, afgelopen vrijdag in het Parliament House hier in Darwin. En morgen maandag een lange dag werken op de Darwin Cup, Darwins grootste jaarlijks evenement. Paardenrennen dus. En er komen 18.000 mensen die maar twee dingen van plan zijn: gokken en keihard zuipen. En ik moet dan hun bier aangeven uiteraard. Dat beloofd.
Naast werk wordt er ook nog toerist uitgehangen uiteraard! Zo zijn we twee weekends terug naar Litchfield National Park gegaan, een prachtig stuk land met veel watervallen en daarbij horende waterholes waar goed gezwommen kan worden. Het weekend daarna zijn we naar Kakadu National Park gereden. Dit is een park dat op The World Heritage list staat. Overbodig te melden dat het supermooi is! Kakadu heeft ongeveer de grootte van Nederland.
Veel fantastische impressies zijn vastgelegd op de gevoelige CMOS, en te bekijken op het ondertussen beruchte webplekje http://www.sieghart.boomknuffelaar.nl
Zo, dat was het weer even.
Denk eraan: U wordt gemist!
veel groeten,
Uw gezonde vriend
Sieghart
06 Augustus 2006 - 15:54
J To The Onas:
Mijn liefste tijgertjes, weeral vette foto's he mannekes! good on jullie..
xx -
06 Augustus 2006 - 20:51
Je Piemel:
Leave me alone! -
18 Augustus 2006 - 16:05
Loraine - Oz Friend Of Nicole:
Right now I sit with your aunties - about to eat mussels, so I a very happy to be in Antwerp!
How is it in Darwin? When you are in Melbourne, you can call me if you want - 0405 791 556.
Have lots of fun....