Hanging Around
Door: Sieghart
Blijf op de hoogte en volg Sieghart
08 Februari 2006 | Australië, Sydney
Zoals gezegd zijn we dus nu aan het logeren bij de rosie's van het Treeplanten.
Kleine Rosii woont dus in Lismore, Rosanna woont iets verder in Dorroughby.
We zijn al naar byron Bay geweest, en gisteren naar Nimbin, HET hippie dorp van Australie. Zowat iedereen loopt daar op blote voeten rond, alles is goed voor moeder natuur, alles is zelf gekookt, bakken, naait, weeft, etc.
en in zowat alle etenswaren zit wiet.
oude bomma's lopen daar over straat hashkoekjes te verkopen, aboriginals verkopen wiet.
en alles wordt daar blijkbaar getolereerd.
lekkere koekjes trouwens...
voor de rest is het hier echt chill, beide rosie's hun ouder vinden het blijkbaar niet erg maar leuk dat er opeens drie Belgische kerels in hun huis liggen te slapen,en koken zelfs voor ons soms...
wat een luxe
meer nieuws als er meer nieuws is, en tot zover,
goedmorgen, goedemiddag en goedenavond
groet,
Sieghart
ps; eenpaar fotos geplaatst!
09 Februari 2006 - 16:19
Rollie 'ride The Waves' Brusseleers:
Beste Sieg,
Er komen hier maar weinig reacties binnen, wat een beetje spijtig is. Dit wil niet zeggen dat er niemand uw avonturen volgt hoor! Dagelijkse bezigheid is deze site checken en die van uw foto's. Over dat laatste, ik had een massa aan foto's verwacht maar ik draag dit mankement op aan uw drukke bezigheden de laatste tijd. Dit zal het enige puntje van kritiek zijn denk ik. Bedankt voor alles en keep on tripping!!!!!! -
09 Februari 2006 - 19:14
Rikke:
wel sieghart, deze site heeft mij op ideeen gebracht! Ik heb er dus ook ene gestart! rikke.waarbenjij.nu :D
kheb u da gezegd zeker in de mediamarkt, of niet, dat ik naar slovenie ga studeren. Wel... ik zit nu dus in slovenie,en moest je op een moment effe ni weten wa doen kan je altijd eens op mijn site komen kijken.
Voor de rest: have fun! ma da zal dar wel geen probleem zijn zeker ;) -
13 Februari 2006 - 20:54
Jos:
15!!! -
14 Februari 2006 - 18:16
Rollie 'ride The Waves' Brusseleers:
is er een feestje in de 15?????? WANNEER???? -
15 Februari 2006 - 15:22
Pirreke Vermeulen:
Roeland uw humor raakt kant noch wal. In plaats van puntjes van kritiek te leveren op onze gemeenschappelijke vriend zou u zich beter bezig houden met het aanmoedigen en bejubelen van de prille liefde in het leven van onze vriend. Sieghart verliefd? Weet je wel dat dit informatie van staatsbelang is?! Wat die 15 betreft..tsja als wij het niet mogen weten dan kunnen we enkel raden natuurlijk; 15 keer gepoept?!
Groeten en keep on tripping! -
15 Februari 2006 - 15:35
Roland De Keirsmaeker:
Het is inderdaad zo! De kritiek op het doen en laten van deze schobbejak is belangrijk in een wereld van leugens en bedrog. Ik hoop dus van harte dat deze man de waarheid en niets anders dan de waarheid vertelt. Over de liefde, het weer het eten (waar we nog niet hebben over gehoord), het gemis van het thuisfront, over de plannen in de toekomst, de mijmeringen uit het verleden en of de stoelgang plat of hard is daar. Sieghart wij steunen u in alles wat je doet! Alvast een gelukkige woensdag, hasta la pasta en kiep on tripping!