Working again
Door: Sieghart
Blijf op de hoogte en volg Sieghart
04 April 2006 | Australië, Sydney
Na een onvergetelijk mooie reis van Griffith naar Casino, door ontelbare nationale parken, mooie natuur en meer van dat, ben ik nu dus weer aan het werk, deze keer in Casino.
Voor we met werken begonnen, zijn we nog 2 dagen op bezoek geweest bij de ouders van Rosanna in Dorroughby. Dat was heel plezant, ik ben daar weer met open armen ontvangen. We mochten daar doen alsof we thuis waren, en dat hebben we dan ook maar gedaan. Heel aangenaam!
Het werk is wat minder, in die zin dat ik dus niet meer moet planten, maar fertelisen. Dat wil zeggen bij elke boom een schepje vieze kunstmest bij in de 'ongerepte' Austalische natuur pompen. Dat is niet alleen nogal vies en giftig, de zakken die we om ons middel dragen wegen langs elke kant 10kg. En als u zich nog kunt voorstellen hoe een brede kerel ik ben ziet u het goed voor u...
Afzien is dus een toepasselijk woord. Maar een mens doet veel voor geld, en ik ben ook een mens he.
tot zover dus het nieuws, fotos blijven onmogelijk op te laden in deze technologisch achterlijke streek, dus mijn excuses.
Vele groeten (en zelfs een knuffel voor diegene die dat willen)
Sieghart
Aan de manne: Ik wil fotos van Budapest zien!
Aan mijn vrouw: natuurlijk ben ik dat niet vergeten!
Aan President Bush: Stop de oorlog man!
05 April 2006 - 19:46
Lfc:
Beste Sieg, neem je mijn e-mail nog eens terug op in je zendingen.
groeten van
P.